Om Mig  

Välkommen till denna sida om mig, här hittar du en del fakta om mig, min familj och lite annat. Ursäkta den enkla layouten, men jag försöker att spara plats.  

Namn: Jenny Nordin

Födelsedatum: Den 16 oktober 1974 (Vågens tecken)

Familj: Berit, min mamma, Håkan, min pappa, Josefin och My, mina systrar.

Mina intressen: Djur, natur, fantasy, måla, skriva, se på film, data, det övernaturliga, rida, umgås med vänner och lyssna på musik.

Favoritfilmer : ”Braveheart”, ”Det femte elementet”, ”Vargarnas Pakt” och ”Drakarnas rike” m. fl (Listan skulle bli för lång ifall jag nämnde alla)

Favoritmusik : Theatre of Tragedy, Paradise Lost, Sarah Brightman och Clannad m. fl.

Favoritbok : Varulvarna av Whitley Strieber

Favoritförfattare : Katharina Kerr, Terry Goodkind, Terry Pratchett,Tad Williams, Robert Jordan, David Eddings, Raymond E Fiest, Patricia A McKillip, Anne McCaffrey och Roge Zelazny m.fl.

Favoritserier : ”Elfquest” av Wendy Pini, ”Katten Gustaf”, ”Kalle och Hobbe” och Valhall.  

Husdjur: Jag har fyra katter. Indra, Isis, Tami och Osiris.

Indra är yngst, 2 år, och den som är vildast. Hon är liten till växten och kommer oftast hem med någon form av skada. Sist blev det att åka till veterinären och öppna en stor varböld. Jag fick henne när hon bara var 4 veckor gammal och det har lett till att hon är väldigt bunden till mig, och hon är min favorit. Hon följer mig vart jag än går. Hon är den enda av mina katter som morrar när hon äter mat.

Isis och Osiris, 2 år, var mina första katter, och de är syskon. Jag hade haft dom i ca en vecka när Indra kom, så de tre är som syskon.

Isis är en väldigt snäll katt och hon älskar alla katter och människor. Hon spinner när man klipper hennes klor och så länge man klappar och rör henne, så står hon ut med det mesta. Hon älskar att bli jagad och så fort hon tycker något är kul, så åker svansen upp i en båge. Hon pratar jämt och kan emellanåt driva mig vansinnig med det, för ibland bara pratar hon på och jag misstänker att hon pratar för sig själv.

Osiris är en klok katt, det syns att hon tänker. Hon är rädd för allt, speciellt andra katter som hon inte känner. Hon är den katt som kommer fram sist och hälsar på besökare. Hon älskar mat och kommer alltid springande så fort man fyller på matskålen. Hon lägger sig gärna på rygg, så man kan klia magen och kliar man för lite eller sluta, så piper hon till, på ett väldigt ynkligt sätt. Hon är den som är mest ute och kan vara borta dagar och nätter. En gång var hon borta i 10 dagar och när hon kom hem var hon smutsig och mager. Hon var så hungrig att hon svalde torrfodret helt. Jag var dessutom tvungen att bada henne, för hon stank. En annan gång blev jag tvungen att hämta en stege för att plocka ner henne från en stor gran.

Tami är den katt som är äldst, 5 år, och den som kom till mig senast. Jag tog hand om henne från ett annat hem, där hon var utfryst av de andra katterna. Hon blev snabbt accepterad och hon har blommat upp till en mycket charmig liten dam. Hon älskar mat mest av dom fyra.Hon brukar busa med Indra, fast än så länge är det mest att de jagar varandra och lyfter tassarna mot varandra. När hon kom hit var det väldigt spänt mellan henne och Osiris. Ty Tami hade respekt för Osiris eftersom hon är en stor katt och Osiris i sin tur var rädd för Tami, eftersom det var en främmande katt. 

Hem

Tillbaka till Sidan om mig

Email

Allt innehåll på denna sida är skyddat av upphovsmannalagen (copyright law) Alla rättigheter tillfaller Jenny Nordin. Vidupptäckt av olaga använding, kommer juridiska åtgärder att vidtas.