First Snow

Just a picture I made to a erotic story for a friend.(Sorry but I will not upload it to my story page). Anyway I think the picture speaks for itself. This is what I like with fantasy, it is ok to make a picture of a naked woman sitting in snow, and there is nothing strange about it.

The woman is made in Poser 5. I have put the image toughter in Corel Painter 8. I also made some picture improvement in Painter 8. (snowflakes, ground shadow and making her body sink down in the snow on the ground)

*********************

Detta är en bild som  jag gjorde för en erotisk novell till en vän(ledsen men jag kommer inte att lägga ut den novellen). Hursom helst så tycker jag att bilden talar för sig själv. Det som jag gillar med fatasy är att man kan göra en bild på en naken kvinna som sitter i snö och det är inget konstigt med det.

Kvinnan är gjord i Poser 5. Bilden är ihopsatt i Painter 8. I vilket program som jag även gjorde några bild förbättringar, som snöflingor, skuggan på marken och få hennes kropp att sjunka ner i snön på marken.